10 km menn – 7.5 km kvinner

Junior NM / DnB Cup på Stryn 9. mars 2012

I skrivende stund pågår påmeldingene til herre- og kvinneklassene fremdeles.

Under sprint-øvelsen slippes deltakerne èn og èn fra startstreken med 30 sek mellomrom. I løpet av løypa skal de skyte 2 x 5 skudd hver; dvs fem skudd liggende og fem skudd stående.

For hvert bomskudd må utøverne gå en strafferunde på 150 meter.

På Ullsheim arena er det tilrettelagt trygge og sikre publikumsplasser i skyteområdene. Følg instruksene og de anvisninger som gis ute i løypa i skriftlig eller muntlig form!

For øvrig er et 200-talls frivillige med og hjelper til for at Markane IL skal kunne avholde et tilfredsstillende arrangement av denne typen.

Publikum som trenger forfriskninger underveis kan handle dette fra kiosken inne på arenaen. Medbrakt alkohol er ikke tillatt.

Plukk opp etter bikkja di

Vi i Markane IL er veldig opptatt av at dette stevnet – og alle våre øvrige arrangementer – skal være inkluderende, åpne og føles velkommen for både utøvere og publikummere. Da er det viktig at vi alle som en tar hensyn til de rundt oss.
Under dette Junior Norgesmesterskapet kommer vi fremdeles til å tillate at tilskuere har med seg hund i bånd for å følge konkurransene på nært hold ute omkring i løypa.
Da må hundeeigerne være sitt ansvar bevisst og sørge for å plukke opp hundebæsjen! Det er IKKE lov eller akseptabelt å la etterlatenskapene bare bli liggende på snøen! Å dekke skiten med snø er heller ikke tillatt!
Bruk pose og kast avføringen slik at den ikke utgjør verken smittefare for andre eller forslummer publikumsområdene og løypenettet vårt!
Om du har glemt hundeposene dine hjemme, har Markana IL nå, i samarbeid med våre sponsorer og støttespillere, utplassert posedispensere med gratis hundeposer på utvalgte steder omkring inne på hele arenaen. Dere vil også finne et større antall bosspann og søppelbøtter ute i terrenget nå, enn hva som har vært tidligere.
Ta derfor fremdeles med deg hunden din – men ta også hensyn til alle andre stedeværende!

Hjertelig velkommen til sprint-øvelsene, alle tobeinte og firbeinte der ute!